Política 17/09/2013

Turull: "L'Estat utilitzarà tots els mecanismes que tingui a l’abast per silenciar la majoria de catalans"

CiU centra el nou curs polític en el dret a decidir, l'economia i l'estat del benestar a Catalunya

Clàudia Dinarès
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha anunciat aquest dimarts que els nacionalistes estan centrats en el debat de política general que se celebra la setmana que ve i que es reuniran aquesta setmana a Tortosa per preparar un curs polític que ha qualificat de “transcendència absoluta”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En referència al debat de política general, Turull ha fet una crida a tots els partits del Parlament per tal de fer grans acords. A més, ha dit que els grans objectius de CiU aquest curs polítics són que Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur, “aixecar el vol econòmicament” i vetllar per l’estat del benestar català.

Turull ha dit que la carta que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va respondre a Artur Mas “parla de moltes coses amb ambigüitat però no fa referència al tema més important”.

“Som conscients que l’Estat utilitzarà tots els mecanismes que tingui a l’abast per silenciar la majoria de catalans, però en democràcia les majories sempre s’han acabat imposant”, ha dit el portaveu de CiU, que ha assegurat que aquest curs polític “no farem cap pas en fals ni caurem en provocacions”.

stats