ELECCIONS EUROPEES
Política 19/05/2014

Terricabras no veu ERC al Govern després de les europees però no descarta un pacte abans del 9-N

Quan s'acosti la data de la consulta arribaran "llamps i trons" a Catalunya i potser CiU i ERC volen compartir "paraigües"

Acn
1 min

BarcelonaEl cap de llista d'ERC a les europees, Josep-Maria Terricabras, no creu que els comicis del 25 de maig facin variar l'acord parlamentari entre CiU i ERC, però no descarta que aquesta relació s'intensifiqui abans del 9 de novembre. "No entenc que hagi de passar, però tampoc excloc que quan s'acosti el 9-N, quan segurament els llamps i trons seran més grossos, les dues forces polítiques es vulguin posar sota el mateix paraigües", ha indicat aquest dilluns des del Fòrum Barcelona Tribuna. Una qüestió que dependria, en primer lloc, de la voluntat del president de la Generalitat, que hauria de "convidar" a ERC a entrar al Govern amb "certes condicions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sense especificar si és o no una condició irrenunciable -Terricabras no és militant d'ERC ni figura als seus òrgans de direcció- ha descartat "absolutament" unes plebiscitàries com a substitutes de la consulta, tal com recull el programa electoral amb què ERC es presenta a les europees. El cap de llista d'ERC ha participat en el Fòrum Barcelona Tribuna organitzat per la Societat Econòmica Amics del País', l'Associació Espanyola de Directius i La Vanguardia.

stats