ELECCIONS EUROPEES
Política 08/05/2014

Javi López avisa que Catalunya pot ser decisiva per frenar el PP

El candidat socialista afirma estar "orgullós" del paper fet a Brussel·les per Raimon Obiols i Maria Badia

Sara González
1 min
JAVILÓPEZ: “Hem de garantir la unitat del PSC”

BarcelonaEl candidat del PSC, Javi López, ha avisat aquest dijous que, més enllà que les enquestes situïn el seu partit com a tercera força a Catalunya, els vots dels catalans és clau perquè els populars siguin derrotats a Espanya i també a Europa. "Tot anirà d'un grapat de vots", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la presentació del seu espot de campanya, centrat en denunciar com Mariano Rajoy s'ha dedicat a aplicar les retallades imposades des d'Alemanya, López ha assegurat que derrotar el PP també suposa acabar amb l'esteatègia "de la porta tancada" que s'està aplicant davant la reivindicació de la consulta que fa Catalunya.

"Em sento orgullós de ser hereu del paper que han fet Badia i Obiols", ha assegurat el cap de llista dels socialistes. De fet, els seus antecessors participaran en la campanya. Està previst que el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, participi en dos actes de la campanya a Catalunya. El primer d'ells, aquest diumenge a Tarragona. La cap de llista del PSOE, Elena Valenciano, també estarà a dos actes a Catalunya.

stats