Política 05/02/2014

Javier Nart i Juan Carlos Girauta es presenten a les primàries de Ciutadans per a les europees

L'elecció es durà a terme entre el 20 i el 22 de febrer

Efe
1 min

BarcelonaL'executiva de Ciutadans (C's) ha habilitat l'advocat Javier Nart i l'escriptor i periodista Juan Carlos Girauta per participar en el procés de primàries com a personalitats independents dins la llista del partit per a les pròximes eleccions europees.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ciutadans ha informat que la seva direcció ha acceptat les dues sol·licituds després d'aprovar la convocatòria d'eleccions primàries per designar els cinc primers membres de la llista que C's presentarà als comicis europeus del 25 de maig.

L'advocat Javier Nart està vinculat a C's des de la seva fundació i va ser durant 20 anys corresponsal de guerra. A més, és autor de set llibres i col·labora com a analista polític en nombrosos programes de ràdio i televisió.

Per la seva banda, l'escriptor i periodista de Barcelona Juan Carlos Girauta, que des del 2009 està vinculat a Ciutadans, ha escrit diversos llibres com 'Votaré 'no' a la secessió de Catalunya'. També és advocat i col·labora en diversos mitjans de comunicació.

El procés d'eleccions primàries, que tindrà lloc entre el 20 i el 22 de febrer, serà telemàtic, per facilitar la participació de tots els afiliats de C's a Espanya. La direcció del partit també ha anunciat que no caldrà la presentació d'avals per part dels afiliats que vulguin presentar-se.

stats