Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

Jesús Eguiguren, president del PSE: "Estic molt cabrejat perquè en aquest procés he trobat molt poca comprensió en el meu partit"

El president dels socialistes bascos critica el lehendakari en una entrevista a 'El Periódico': "Els bascos el van elegir per fer la pau, i s'hauria d'haver rostit, si hagués calgut"

El president del Partit Socialista d'Euskadi (PSE), Jesús Eguiguren, carrega aquest dimecres contra el lehendakari Patxi López per com està gestionant aquestes setmanes el conflicte basc. "Estic molt cabrejat perquè en aquest procés he trobat molt poca comprensió en el meu partit", diu Eguiguren en una entrevista a El Periódico. "Estem vivint el que sempre hem somiat, un Euskadi en pau on es pugui sortir al carrer tranquil·lament i amb llibertat. La pena és que alguns ho han tingut davant del nas i no s'han adonat que era el moment de la pau" . I afegeix Eguiguren, sobre Patxi López: "No el vull criticar. Però quan se li va dir que passaria això que està passant, va preferir ser prudent. Comprenc que el  lehendakari   ha de mesurar, però els bascos el van elegir per fer la pau, i s'hauria d'haver rostit, si hagués calgut".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT