Política 06/07/2011

Joan Boada es xiva a la mesa del Parlament de les 'campanes' de López Tena

El diputat d'ICV i la diputada de CiU Begoña Montalbán, vicepresident i secretària de la comissió de cooperació de la cambra, presenten una queixa formal per dues faltes d'assistència del representant de Solidaritat. Tena és el president de la comissió va faltar el 4 de maig i l'1 de juliol

Redacció
1 min

BarcelonaEls membres de la mesa de la comissió de cooperació i solidaritat del Parlament, Joan Boada (ICV) i Begoña Montalbán, han escrit una queixa formal contra Alfons López Tena, diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, perquè no s'ha presentat a dues de les reunions, segons informa l'agència Efe, que ha tingut accés a l'escrit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

López Tena és el president de la comissió de cooperació i solidaritat, i ha faltat a les sessions convocades per al 4 de maig i l'1 de juliol, sense haver avisat de la seva absència, segons es fa constar en l'escrit de queixa presentat a la mesa del Parlament.

El document està signat per Joan Boada com a vicepresident de la comissió i per Begoña Montalbán com a secretària. Mantenen que la no assistència de López Tena "ha portat la comissió a una situació incòmoda", ja que el diputat de Solidaritat Catalana no tenia cap substitut del seu subgrup en aquestes reunions.

En tots dos casos es va decidir encarregar les funcions del president de la comissió al membre de més edat d'entre els diputats presents a la sessió, el socialista Roberto Labandera.

L'escrit no proposa cap mesura disciplinària a prendre, però sí que recorda a López Tena que la pròxima reunió de la comissió serà el 15 de juliol, a les deu del matí.

stats