Política 27/04/2012

Joan Carles I, hospitalitzat de nou per tornar-se a operar el maluc

Ho ha anunciat la Casa del Rei en un comunicat aquest dijous al vespre. Un moviment brusc li hauria provocat una nova lesió el dia que havia reprès l'activitat després de l'accident de Botswana

Ara
1 min
El rei Joan Carles I, amb el xeic Abdullah Bin Zayed, aquest dijous / LA ZARZUELA

BarcelonaEl rei Joan Carles I ha tornat a l'hospital San José, a Madrid, per ser operat del maluc una altra vegada, segons expliquen les agències de notícies Efe i ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta segona hospitalització es produeix just el dia que el monarca espanyol havia reprès la seva activitat amb una audiència amb el xeic Abdullah Bin Zayed, ministre d'Exteriors dels Emirats Àrabs Units. Una imatge de la trobada publicada a la web de la Zarzuela –la que teniu sobre aquestes línies– en dóna testimoni.

Poc després d'aquesta reunió, Joan Carles I hauria fet un gest brusc que li hauria provocat una luxació al maluc. La intervenció practicada consisteix en recol·locar-li la pròtesi de maluc que li van implantar després de la caiguda que va patir a Botswana, mentre realitzava un safari de cacera major.

Fa dues setmanes, Joan Carles de Borbó es va fer una triple fractura de maluc en una caiguda durant una cacera d'elefants a Botswana. La lesió va fer sortir a la llum pública el viatge, que va provocar moltes crítiques. Finalment, es va veure obligat a disculpar-se públicament el dia que sortia de l'hospital, la setmana passada.

stats