EL DEBAT SOCIALISTA

Joan Ferran: "Acords amb CiU? No en podem fer cap que ens faci còmplices de l'ofensiva conservadora"

El diputat del PSC respon així a una entrevista que l'ARA publica amb Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i secretari d'acció política dels socialistes, en què afirma que CiU i PSC estan "condemnats a entendre's"

Joan Ferran, diputat del PSC, ha respost en una entrada al seu blog l'entrevista que l'ARA publica a Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i secretari d'acció política dels socialistes, en què assegura que CiU i PSC "estan condemnats a entendre's". "Acords amb CiU? Només aquells que no esdevinguin lesius per a la ciutadania, només aquells que garanteixin un bon funcionament de les institucions i la convivència. Cap que ens faci còmplices de l’ofensiva conservadora contra els serveis públics. I, vist el que veiem, a hores d’ara sembla que els acords no són gaire viables... Perquè ells van a la seva", argumenta Ferran, conegut per ser l'ideòleg de l'anomenada "crosta nacionalista" que ell veu en els mitjans públics catalans.

En aquest sentit, el diputat socialista demana que el PSC promogui la mobilització al carrer "amb els nous moviments socials contra aquesta agressió neoliberal als drets conquerits pels ciutadans que impulsen les dretes d’aquí i d’allà". 

Més continguts de