Política 23/11/2012

Joan Herrera busca el segon diputat a Tarragona i fa un esprint l'últim dia de campanya

El líder d'Iniciativa demana que "tota la gent d'esquerres i compromesa ens voti, que el que van dir que 'Lo riu és vida' aglutinem el vot"

Albert Solé
2 min
Joan Herrera, davant del riu Ebre al seu pas per Tortosa

TortosaJoan Herrera no volia acabar la campanya sense visitar les Terres de l'Ebre. Algunes enquestes diuen que Iniciativa pot guanyar un segon diputat per la demarcació de Tarragona, i el número dos de la candidatura tarragonina és Jordi Jordan, regidor d'ICV-EuiA a Tortosa. Per això Herrera ha baixat fins a les Terres de l'Ebre l'últim dia per donar-li una empenta a Jordan.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que és important és que una veu d'esquerres de les Terres de l'Ebre torni a estar representada al Parlament. Si Jordi Jordan entra, baixaré del Flix a la desembocadura en un caiac. És una promesa que vaig fer quan ho veiem complicat, i ara ho veiem més factible", i ha afegit: "Avui ja hi ha enquestes que diuen que ICV pot treure el segon diputat per Tarragona, i per això és molt important que la gent d'esquerres no es quedi a casa".

Joan Herrera, davant del riu Ebre ha recordat: "Aspirem a que tota la gent d'esquerres i compromesa, la que va defensar que 'Lo riu és vida', ens voti, hem d'aglutinar el vot".

"Un territori que s'ha guanyat la dignitat quan es va aixecar per defensar el riu, és un poble capaç de reivindicar-se, i ho hem de defensar més que mai quan els nostres drets estan en joc", ha dit.

Jordi Jordan

"Defensem un segon pla d'industrialització perquè les infraestructures a l'Ebre no estan condicionades perquè les empreses hi inverteixin. Necessitem polítiques de marginació positiva perquè el nostre territori pugui créixer", ha recordat el regidor de Tortosa i número 2 per Tarragona.

Un manifest de 1.000 sindicalistes

Després de la visita a Tortosa, Herrera s'ha dirigit a Tarragona, on ha presentat un manifest signat per uns 150 sindicalistes de la demarcació, a favor de la cap de llista per Tarragona, Hortènsia Grau. Aquestes 150 signatures se sumen a moltes d'altres, prop d'un miler, recollides arreu del país de delegats de CCOO, UGT i USOC, que es comprometen amb Joan Herrera. "

"Per nosaltres és molt important el suport dels sindicats, de tots, en aquestes eleccions. El 14-N vam guanyar el carrer i vam demostrar que som més. I ara hem de guanyar a les urnes el 25-N", ha dit.

stats