Política 13/05/2014

Joan Mena (ICV-EUiA): "Nosaltres no entenem els drets en singular com CiU i, a vegades, ERC"

El diputat de la coalició considera que, amb els pressupostos, aliances i polítiques de Mas i Junqueras, el 9-N "no podrem decidir res perquè s'ho hauran emportat tot"

Marc Toro
1 min
El candidat d'ICV-EUiA, Ernest Urtasun, i el diputat d'EUiA, Joan Mena, aquest dimarts a Granollers / ARA

Granollers"Nosaltres no entenem els drets en singular com CIU, i a vegades ERC". Així s'ha expressat aquest dimarts el diputat d'ICV-EUiA Joan Mena, en un acte electoral a Granollers, on ha reivindicat que el dret a decidir ha d'anar molt lligat als "drets socials que ens fan construir aquest país: "Nosaltres parlem dels drets en plural".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mena, que ha acompanya el candidat ecosocialista al 25-M, Ernest Urtasun, en un acte de campanya a Granollers, ha considerat que, "amb els seus pressupostos, aliances i polítiques d'Artur Mas i Oriol Junqueras, el dia que Catalunya pugui decidir, no podrem decidir res perquè s'ho hauran emportat tot".

Urtasun, de la seva banda, ha insistit que "el dret a decidir ha de ser sobre totes les coses", especialment, ha dit, sobre l'economia a Europa. "Reclamarem que la democràcia torni a ser un motor de construcció europea, que la gent se senti propietària del projecte europeu", ha afegit.

stats