Política 13/02/2014

Un dirigent d'Unió reclama un debat intern "profund" sobre la llei de l'avortament de Gallardón

"Una vegada més el PP ha d'entendre que no pot impulsar reformes que no tenen el consens de la població", assegura Joan Cañada, president de la intercomarcal democristiana a Girona

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la intercomarcal d'Unió a Girona, Joan Cañada, reclama en una entrada al seu blog que es dugui a terme un debat intern "profund" dins del partit sobre la llei de l'avortament que impulsa el ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón. "Sóc de l'opinió que Unió ha de debatre profundament sobre aquest tema sense oblidar que a més de defensar el dret a la vida, defensem la dignitat de les persones i la igualtat d'oportunitats i de tracte. Un partit humanista com el nostre ha d'evitar, en tot cas, que una regulació pugui acabar desequilibrant aquests valors tan importants", sosté Cañada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una vegada més el PP ha d'entendre que no pot impulsar reformes que no tenen el consens de la població, perquè ens governen a tots, fins i tot a qui no els hem votat.

"Sobretot [el PP] ha de ser conscient que allò que pot ser efectiu en el pla teòric, també ha de ser consistent en el pla pràctic, i que, per sobre de tot, no s'hi val a deixar escletxes que facin possible la doble moral o la doble vara de mesurar, en funció de la capacitat econòmica, perquè així guanya el pitjor de la política, que és el cinisme", conclou Cañada. Aquesta setmana Unió va posicionar-se en contra de rebutjar la llei Gallardón al Congrés dels Diputats.

stats