Política 27/07/2012

Esplugues retira la imatge de Joan Carles de Borbó de la sala de plens i la substituirà per l'escut de la ciutat

El consistori on Carme Chacón va iniciar la seva carrera política va retirar el quadre del monarca "per restaurar-lo" poc després de la cacera a Botswana

Acn
1 min
El rei Joan Carles de Borbó

Esplugues de LlobregatLa imatge de Joan Carles de Borbó que fins ara coronava la historiada sala de plens de l'Ajuntament d'Esplugues ja no presidirà més les reunions de la corporació municipal. L'espai sobre la cadira de l'alcalde que ocupava el quadre és buit. I el PSC, que governa en solitari, ha decidit que hi posarà un domàs amb l'escut de la ciutat on va iniciar com a regidora la seva carrera política Carme Chacón. La imatge del monarca va ser retirada "per restaurar-la", va explicar en el darrer ple el primer tinent d'alcalde, Enric Giner, responent a una pregunta del PP sobre l'absència del quadre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es va despenjar poc després de la cacera a Botswana de Joan Carles. Un cop restaurada, es col·locarà en algun altre lloc de l'Ajuntament. Giner va afegir que la imatge de Joan Carles no es corresponia amb l'actualitat perquè el rei hi sortia massa jove. Ho va dir al ple corresponent al mes de juliol, celebrat aquest dijous al vespre.

stats