POLÍTICA
Política 12/01/2011

Carretero: "ERC ha de ser el pal de paller de l'independentisme"

El líder de Reagrupament considera que la patacada electoral del 28-N ha de fer reflexionar sobre com s'han fet les coses a ERC i a l'associació que lidera. Creu que ERC té la responsabilitat de liderar un moviment independentista aglutinador de cara a les eleccions espanyoles

Redacció
1 min
Carretero assumeix que no pot desfer el camí i tornar a ERC perquè en va ser expulsat.  A la foto, el líder de Reagrupament a Puigcerdà, on espera fer acords per al 22-M.

PuigcerdàEn una entrevista amb l'ARA, el qui va ser alcalde de Puigcerdà i conseller de la Generalitat per ERC reconeix que s'han comès errors des del procés congressual dels republicans del 2008. Considera que la direcció d'ERC hauria d'aprofitar els resultats electorals per "reflexionar" i evitar "reincidir" en els errors, però no defuig les equivocacions pròpies. En aquest sentit, i amb to conciliador, continua pensant que ERC ha de ser el "pal de paller de l'independentisme". Afirma que ERC té la "història, implantació i força" per liderar un procés que hauria de portar a aglutinar de nou l'independentisme al voltant dels republicans de cares a les eleccions espanyoles. A més, afirma que el resultat del 28-N ha evidenciat que el camí que ha fet fins ara l'independentisme no ha rebut l'aprovació de la ciutadania. "A vegades cal desfer camí per poder-ne fer un de millor", afegeix.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'entrevista la podeu llegir sencera a l'edició impresa de l'ARA, o bé al quiosc digital de l'Ara.cat.

stats