CAP AL 20-N
Política 17/10/2011

Coscubiela creu que "PP, PSOE i CiU no són el mateix, però en massa ocasions voten el mateix"

El cap de llista d'ICV-EUiA lamenta que "si Zapatero hagués volgut s'hagués pogut avançar molt més en polítiques socials"

Roger Tugas
1 min
Joan Josep Nuet (EUiA) i Joan Coscubiela (ICV) en una roda de premsa a la seu dels ecosocialistes

BarcelonaEl candidat d'ICV-EUiA al 20-N, Joan Coscubiela, ha assegurat aquest matí que “el millor aval a la candidatura” ecosocialista és el “balanç” de la feina feta. En la línia de la comparació de partits de moda en aquesta campanya, el cap de llista ecosocialista ha opinat que "PP, PSOE i CiU no són el mateix, però en massa ocasions han votat el mateix", en especial a favor dels interessos dels lobis. Ha posat com a exemple la llei Sinde, que assegura que ja ha demostrat que no tindrà èxit en garantir la propietat intel·lectual, però sí "limita la llibertat a la xarxa i la seva neutralitat". Ha resumit les pràctiques d'ICV-EUiA al Congrés en les iniciatives en favor de la reforma de la llei hipotecària, la lluita contra el frau fiscal, el tancament de les nuclears i el control financer de caixes i bancs, tot i que ha lamentat que "si Zapatero hagués volgut s'hagués pogut avançar molt més en polítiques socials".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El número 3 de la llista i primer representant d'EUiA, Joan Josep Nuet, ha destacat que no necessiten "inventar propostes", com "els està passant als socialistes", sinó que mantindran el que han anat aplicant, així com no amagaran "les propostes sota la taula", com faria el PP. "CiU mai s'equivoca", ha afegit, ja que "sempre ha votat a favor de les directives que marcaven les retallades".

stats