PLE DEL PARLAMENT
Política 29/10/2014

Joan Herrera: "En corrupció no hi ha tret diferencial a Catalunya respecte l'Estat"

El líder d'ICV-EUiA demana un ple monogràfic sobre corrupció i Mas prioritza que la comissió d'investigació primer treballi i aprovi unes conclusions

R. Tugas / M. Colomer
1 min

BarcelonaEl president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha reclamat aquest dimecres a Artur Mas la celebració d'un ple monogràfic "sobre corrupció i qualitat democràtica", per "parlar-ne i per aprovar propostes concretes". "Avui s'exigeix un debat més enllà de la comissió d'investigació, un debat que es nega al Congrés", ha assegurat, ja que "en corrupció no hi ha tret diferencial a Catalunya respecte l'Estat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al seu torn, Mas li ha replicat amb una altra fórmula per debatre aquesta qüestió. "Oi que tenim una comissió d'investigació sobre frau i corrupció política? No comencem a construir la casa per a la taula", ha apuntat i, per això, ha proposat que la comissió faci la seva feina i "que el Parlament determini com ha de vehicular les conclusions". "Em sembla que és el que té sentit", ha dit, i ha recordat que "a Madrid no fan les comissions d'investigació, aquí es faran". Tot i això, no s'ha tancat a celebrar aquest ple monogràfic, però ha instat els partits a parlar-ne entre ells per acordar-ho primer.

stats