ELECCIONS 25-N
Política 12/10/2012

Herrera reclama que "la lluita contra la pobresa ha de ser la prioritat i no la lluita de banderes"

El líder ecosocialista defensa que el 25-N es juga que Catalunya sigui "un país decent", que és el que "no deixa els pobres a la intempèrie"

Efe
1 min
El secretari general d'ICV, Joan Herrera, durant la seva intervenció davant del CAP Bages de Manresa

BarcelonaEl secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha afirmat aquest divendres que la prioritat del Govern hauria de ser la lluita contra la pobresa i no la "lluita de banderes". Herrera, que ha inaugurat el consell nacional de Joves d'Esquerra Verda que ha proclamat els candidats joves de la formació ecosocialista per a les pròximes eleccions catalanes del 25-N, ha insistit que ells no entraran en la lluita de banderes. "Avui tenim una guerra de banderes però nosaltres no entrarem en una guerra de banderes. Ens interessa que aquest país encari la lluita contra la pobresa perquè aquesta ha de ser la prioritat del Govern, quan aquesta mateixa setmana hem sabut que avui tenim un 30 per cent de pobresa" a Catalunya, ha recalcat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Herrera ha afegit que avui a Catalunya "els pobres són més pobres i els rics cada vegada més rics, perquè no només hi ha més pobresa sinó que han augmentat les desigualtats". Ha subratllat també que a les eleccions autonòmiques del 25-N Catalunya es juga si és "un país decent", que és aquell que "no deixa els pobres a la intempèrie", i ha criticat que el Govern "ha deixat de pagar la renda mínima d'inserció als pobres entre els pobres".

stats