ELECCIONS MUNICIPALS

Herrera crida a frenar la "dreta salvatge" del PP, la dreta "moderna" de CiU i la "que es camufla", C's

El líder d'ICV afirma que a les eleccions del 24-M està en joc elegir entre "retallades o serveis públics de qualitat"

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha cridat aquest dijous a la mobilització dels votants d'esquerra per frenar la "dreta salvatge", la del PP, i la "dreta que es camufla", encarnada en Ciutadans, i poder obrir una nova etapa de "més justícia social". Herrera i el coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, han participat en un míting a la Llagosta (Vallès Oriental) en suport al cap de llista d'ICV-EUiA, Alberto López.

"Davant la dreta salvatge del PP, la dreta més moderna però que fa de dreta, CiU, i la dreta que es camufla, Ciutadans, l'expressió més nítida és ICV-EUiA", ha clamat Herrera durant la seva intervenció a l'acte de campanya.

Segons el dirigent d'ICV, el que està en joc el 24–M és elegir entre "retallades o serveis públics de qualitat", entre "desnonaments o dret a l'habitatge digne" o entre "atur, precarietat i sous baixos o una ocupació digne", pel que ha demanat el vot per a la coalició ecosocialista.

De la seva banda, Nuet ha fet referència a l'avaria de Renfe, que ha posat com a exemple entre les polítiques d'esquerres i les de dretes: "El 98% de les inversions ferroviàries de l'Estat se les emporta l'AVE, i en canvi el 98% de la població agafa el tren o l'autobús per anar a treballar cada dia".