Política 20/07/2013

Herrera proposa a ERC, PSC i la CUP un front comú contra la corrupció

El líder ecosocialista convida els partits d'esquerres a sumar i "exigir responsabilitats" durant la compareixença d'Artur Mas el 31 de juliol pel cas Palau

Ara
1 min
Joan Hererra aquest dissabte durant el consell nacional d'ICV

BarcelonaUn front comú contra "la corrupció en majúscules". Aquesta és la crida que ha fet el líder d'ICV-EUiA, Joan Herrera, adreçada al PSC, ERC i la CUP, per al proper 31 de juliol, data en la qual Artur Mas ha de comparèixer en comissió per donar explicacions del cas Palau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tots hem d'exigir responsabilitats. Que ningú accepti el joc d'intercanviar ni dret a decidir ni un lloc a la Sindicatura de Comptes a canvi de silenci", ha demanat Herrera. Després que el PSC torni a estar en l'epicentre dels casos d'espionatge, el líder dels ecosocialistes s'ha adreçat especialment als "socialistes honestos" que estan contra la corrupció i que creuen en el dret a decidir per demanar-los "que facin un pas endavant" si no aconsegueixen que el faci la direcció del PSC.

Herrera ha insistit que aquest pas endavant no el podran fer "ni del bracet del PP ni de CiU", però tampoc del PSOE. "S'ha de fer sumant", ha afirmat.

stats