CANVI DE CICLE
Política 06/10/2012

Joan Josep Nuet: "Si no aturem les retallades, mai, mai serem independents ni lliures!

"Avui el serveis públics de salut i educació, els drets socials s'ensorren i a sobre hem d'aguantar la corrupció dels 'millors' en posar la mà per darrera", denuncia el líder d'EUiA

Ara
1 min
El coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, en el consell nacional del partit

BarcelonaEl coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, ha afirmat en el míting final de la Festa del partit que "el primer problema de Catalunya no és el dèficit fiscal, sinó les polítiques d'austeritat i retallades que CiU ha votat a Brussel·les, a Madrid i a Bardelona". "Si no aturem les retallades, mai, mai serem ni independents ni lliures", ha assegurat des de l'INEFC de Barcelona, on durant tot el dia EUiA ha organitzat xerrades i activitats. Així, Nuet ha denunciat que "avui el serveis públics de salut i educació, els drets socials s'ensorren i a sobre hem d'aguantar la corrupció dels 'millors' en posar la mà per darrera", i ha afegit: "una cosa és que Catalunya decideixi, una altra molt diferent és que CiU decideixi per Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, el líder comunista ha reclamat capacitat per "decidir el futur de les nostres vides, nosaltres i no els mercats o els governs doblegats als mateixos", però ha insistit que cal "democràcia veritable per a tot", tant per a l'status de Catalunya respecte Espanya com per a les reformes en pensions, salaris, treball, salut, educació o altres qüestions socials i econòmiques. EUiA, per tant, seguirà "treballant per ser un punt de trobada entre federalistes i independentistes on s'exerceixi el dret a decidir d'un poble, el seu futur", tot i que el projecte de Nuet per una Espanya "federal, plurinacional i republicà, de lliure adhesió".

stats