Política 06/03/2015

Rigol creu que seria negatiu que l'ANC concorregués com a partit a les eleccions del 27-S

"Suposaria més fragmentació del vot sobiranista", assenyala el president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir en una entrevista a Catalunya Ràdio

Efe
1 min
Joan Rigol, al seu despatx / ACN

BarcelonaEl coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, ha considerat que seria negatiu per a Catalunya que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) es presentés com a partit a les eleccions catalanes del 27 de setembre, perquè suposaria més fragmentació del vot sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No seria positiu per al país ni per a l'ANC, perquè voldria dir que estem en la línia de la fragmentació", ha apuntat avui Rigol en una entrevista en Catalunya Ràdio, abans d'entrar a la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir que presideix Artur Mas al Parlament.

Així s'ha referit el democratacristià i expresident del Parlament a la possibilitat que l'ANC es presenti com a partit polític, diferenciada de les altres forces sobiranistes, a les eleccions del 27S.

"En aquests moments no podem estar en aquesta línia, hem d'estar en una altra, que és la de saber consensuar les grans necessitats que Catalunya planteja", ha apuntat Rigol

stats