CAP AL 20-N
Política 19/09/2011

Joan Tardà farà tàndem amb Alfred Bosch a ERC pel 20-N

La nova direcció d'ERC aconsegueix així sumar a la candidatura el que ha estat el principal suport de Joan Ridao durant el procés de primàries

M. Colomer
1 min
Joan Tardà

BarcelonaDos dies després de ser elegit cap de llista d'ERC a les eleccions espanyoles, Alfred Bosch (candidat d'Oriol Junqueras i Marta Rovira) ja té número dos. Es tracta de Joan Tardà, diputat al Congrés les dues últimes legislatures i el que ha estat el principal suport de Joan Ridao -rival de Bosch- durant el procés de primàries. Tardà representa l'ànima més esquerrana del partit. Així ho han explicat a l'Ara.cat les fonts d'ERC consultades aquest dilluns i ho ha confirmat el president electe del partit, Oriol Junqueras, en declaracions a L'Àgora de TV3.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat que la resposta oficial no la donarà fins aquest dimarts, Junqueras ha explicat que tant ell com Marta Rovira han ofert el dos a Tardà i que està "convençut" que donarà el sí. La seva incorporació a la candidatura, permet a la nova direcció acabar de visualitzar un relleu tranquil i conciliador a ERC, conjugant renovació i experiència. La implicació de Tardà en la candidatura de Ridao per les primàries ha estat un dels factors que explica els bons resultats al Baix Llobregat (on milita Tardà), i la victòria al País Valencià.

stats