Publicitat
Publicitat

Ortega sobre la Diada: “El Govern no vol imposar cap lema ni cap consigna”

La vicepresidenta del Govern assegura que tot i demanar un clam a favor del pacte fiscal, cal deixar que “la societat expressi el seu sentiment”

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha assegurat aquest diumenge a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) de Prada de Conflent que “el Govern no vol imposar cap lema ni cap consigna” de cara a la manifestació del dia 11 de setembre. Ortega ha considerat que, tot i que l'executiu hagi demanat un crit unànime de la societat catalana cap al pacte fiscal”, cal deixar que “la societat civil expressi amb tota força i contundència el seu sentiment”. En aquest sentit, la vicepresidenta ha opinat que el reclam del concert econòmic és “un lema que pot conviure amb altres crits” als actes de la Diada.

“Hem de deixar el protagonisme a qui correspon, que és la societat civil” ha afirmat Ortega, que no ha volgut aclarir si assistirà a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Tot i això, la vicepresidenta ha reconegut que, si hi va, hi anirà “com a ciutadana”.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT