Política 22/05/2015

Joana Ortega denuncia "l'obsessió i la persecució constant" de l'Estat amb l'estelada

La vicepresidenta del Govern diu a TV3 que entén la decisió de retirar les estelades dels edificis oficials durant els períodes electorals, però admet que no entén que es persegueixi el símbol "constantment"

Ara
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, durant una entrevista a TV3

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha denunciat "l'obsessió" i la "persecució constant" de l'Estat amb les estelades a Catalunya. Ortega ho ha dit aquest divendres en una entrevista a 'Els matins de TV3', en què, tanmateix, s'ha mostrat comprensiva amb la decisió de la Junta Electoral Central de retirar les banderes dels edificis oficials durant els períodes electorals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ortega ha lamentat que la persecució de les estelades s'ha convertit en una "obsessió constant" durant tot el mandat de la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna. En aquest sentit, ha subratllat que el que és preocupant és que es demani la retirada de les banderes "quan no hi ha cap període electoral".

Tanmateix, la vicepresidenta s'ha mostrat convençuda que els Mossos no hauran d'intervenir en la retirada forçosa de cap bandera perquè "estem segurs que els ajuntaments són sensibles amb aquest tema", ha conclòs.

stats