Política 22/06/2015

Ortega entrega a Munté una urna, símbol del 9-N, en el traspàs de la vicepresidència del Govern

L'exvicepresidenta ha regalat el mateix a Meritxell Borràs, a qui ha dit: "Cuida'm la querella"

Efe
1 min
Joana Ortega ha regalat una urna i un pot de llaminadures a la nova vicepresidenta i portaveu del Govern / EFE

BarcelonaLa democratacristiana Joana Ortega ha traspassat avui el seu càrrec de vicepresidenta catalana a Neus Munté, que ho serà a més de portaveu del Govern i consellera de Benestar Social, i li ha regalat una petita urna de cartró que recorda la consulta del 9-N i un pot amb llaminadures per desitjar-li sort i perquè, abans de prendre una decisió, ho faci amb bon humor, segons han explicat fonts pròximes a Ortega.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al mateix Palau de la Generalitat en el qual han pres possessió del càrrec els nous consellers, Ortega s'ha assegut uns minuts amb Munté per parlar del traspàs de competències de la Vicepresidència, en un acte només per a gràfics.

Ortega també s'ha reunit amb Meritxell Borràs, que s'ocuparà ara de Governació. Ortega també li ha regalat una petita urna i li ha dit: "És un símbol del passat, del present i del futur. Cuida'm la querella", ha ironitzat sobre la querella presentada contra ella, Artur Mas i Irene Rigau. El traspàs de carteres s'ha fet a la seu de Governació després que totes dues hagin arribat juntes des del Palau de la Generalitat.

Minuts abans, Munté i Borràs havien pres possessió del seu nou càrrec en un acte solemne al costat dels altres dos nous membres de l'executiu català, Jordi Jané al departament d'Interior i i Jordi Ciuraneta al d'Agricultura.

stats