PLE DEL PARLAMENT
Política 19/01/2011

Joaquim Nadal: "Aquest Govern, de moment, només es dedica a gesticular, no a prendre decisions"

El cap de l'oposició ha retret a Artur Mas el caire presidencialista del nou executiu

Oriol March
1 min

BarcelonaEl cap de l'oposició, Joaquim Nadal, ha retret a Artur Mas el caire presidencialista de què ha dotat el nou govern de la Generalitat, tot preguntant-li si era necessari, per fer fort aquest executiu, farcir Presidència de tantes competències. En aquest sentit, Nadal no s'ha mostrat gens convençut de la translació d'algunes entitats, com ara el Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) i les competències en mitjans de comunicació, que han passat d'Economia i Cultura, respectivament, cap al departament liderat per Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa als primers passos del Govern, Nadal ha assegurat que, de moment, "es veu el timó però no es veu el rumb" de les polítiques de l'executiu. "Només hi ha gestos, no decisions", ha retret el cap de l'oposició al líder de CiU. Nadal ha assegurat que no té clar quin ha de ser el paper que jugaran els consells assessors al llarg de la legislatura, i de fet ha assegurat que la seva funció no ha de ser governar, sinó assessorar.

Nadal ha retret a Mas que hagi desvestit el departament de Vicepresidència i que hagi cedit la interlocució amb Madrid a Duran, que no és membre del Govern.

stats