Política 25/08/2015

Foment del Treball assegura que el 27-S són només unes eleccions "autonòmiques"

El president de l'entitat, Joaquim Gay de Montellà, reclama "seguretat jurídica" per a la propera legislatura i manté la defensa del pacte fiscal

Ara
1 min
MÀ FERMA
 Tot i ser qüestionat en veu baixa, Joaquim Gay de Montellà ha aconseguit que el seu lideratge al capdavant de Foment del Treball pateixi poques fissures. Després de succeir Joan Rosell com a president de la patronal catalana, ara seguirà en el càrrec durant quatre anys més com a màxim.

BarcelonaEl president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha volgut insistir aquest dilluns des dels micròfons de RAC1 que el pacte fiscal "continua sent necessari". "Catalunya necessita un reequilibri", ha apuntat Gay de Montellà, que ha criticat el discurs de la por del PP. "Així no guanyarem res", ha assenyalat el president de la patronal catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la propera legislatura a Catalunya, marcada pel procés sobiranista, Gay de Montellà ha indicat que els empresaris volen "seguretat jurídica". "Hem de saber que els governants tindran un programa", ha assenyalat, al mateix temps que recalcava que les eleccions eren simplement "autonòmiques". Foment del Treball presentarà "els propers dies" un programa de les reformes que considera necessàries per al país.

Gay de Montellà ha apuntat que el resultat de les eleccions "no afectarà l'economia l'endemà" en la mesura que "s'obriria un procés". "De 18 mesos o de 18 anys", ha ironitzat el dirigent empresarial.

stats