CONSEQÜÈNCIES DEL 28-N
Política 30/11/2010

Joaquim Nadal: “No serem a CiU allò que el PP és al PSOE”

El PSC adverteix que, malgrat que podran arribar a acords sobre "grans temes de país" amb CiU, faran una oposició "exigent i rigorosa, però constructiva".

Sara González
1 min

Barcelona"Nosaltres no serem a CiU allò que el PP és al PSOE", ha assegurat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal, just després de reunir-se amb Artur Mas al Parlament aquesta tarda. El president del grup parlamentari socialista ha afirmat que hi ha temes de país en els quals podran "arribar a treballar de manera conjunta sobre grans temes de país" amb CiU, tot i que ha advertit que el PSC farà una "oposició exigent, crítica, dura i rigorosa, però al mateix temps constructiva".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nadal ha titllat de "molt cordial, molt franca i molt oberta" aquesta primera presa de contacte amb el futur president que ha durat una hora. Nadal i Mas han intercanviat impressions "sobre diferents temes de l'agenda política de Catalunya", com els resultats electorals, la crisi econòmica i la constitució del Parlament al desembre, tot i que no han arribat a cap acord en concret.

Sí han parlat de les persones de cadascun dels partits que s'encarregaran de negociar els possibles suports externs a la investidura de Mas com a president de la Generalitat i a la proclamació de Núria de Gispert com a presidenta del Parlament. L'equip negociador de CiU està format per Felip Puig, Josep Maria Pelegrí i, possiblement, Josep Antoni Duran i Lleida. El PSC estarà representat per Miquel Iceta i el mateix Nadal.

stats