CRÍTIQUES DE L'OPOSICIÓ

Nadal acusa el Govern de crear "alarma i desconfiança"

 El portaveu parlamentari del PSC insta Artur Mas a posar odre entre les files de CiU i el seu grup parlamentari

El portaveu parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha acusat el  govern d’Artur Mas de generar “alarma i desconfiança”. El dirigent socialista ha instat el president de la Generalitat “a posar ordre” tant a les files del seu partit com al seu grup parlamentari.

Nadal ha recordat que, si bé durant la campanya electoral CiU va anunciar a tort i a dret que recuperaria la confiança, ara es dedica a crear “alarmisme” –en referència a les declaracions que ahir va fer Oriol Pujol, que va afirmar que “pràcticament” no hi havia diners per pagar la nòmina dels treballadors públics– i desconfiança "enfrontant projectes empresarials". El portaveu parlamentari del PSC ha afirmat que donarà suport al Govern per a l'aplicació del crèdit extraordinari necessari en situació de pròrroga de pressupsotos si explica "per a què el faran servir".

Sobre els traspassos pendents que Mas exigirà en la seva trobada dilluns que ve amb José Luis Rodríguez Zapatero, el portaveu socialista també ha recordat que, a data d’avui, hi ha “menys traspassos pendents de l’Estatut del 2006 dels que hi havia pendents al 2003 de l’Estatut del 1979”. “L’acumulació d’incompliments i relliscades no és un bon principi ni auguri”, ha etzibat Nadal.

Nadal també ha lamentat que el Govern es dediqui a “inventar conflictes per després resoldre’ls” i ha anunciat que el PSC està en contra del tancament de serveis hospitalaris que ha anunciat el conseller de Salut, Boi Ruiz, perquè hi ha “altres camins per aconseguir l’estalvi”.

Etiquetes

Més continguts de