CRÍTIQUES DE L'OPOSICIÓ
Política 02/02/2011

Nadal acusa el Govern de crear "alarma i desconfiança"

El portaveu parlamentari del PSC insta Artur Mas a posar odre entre les files de CiU i el seu grup parlamentari

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha acusat el govern d’Artur Mas de generar “alarma i desconfiança”. El dirigent socialista ha instat el president de la Generalitat “a posar ordre” tant a les files del seu partit com al seu grup parlamentari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nadal ha recordat que, si bé durant la campanya electoral CiU va anunciar a tort i a dret que recuperaria la confiança, ara es dedica a crear “alarmisme” –en referència a les declaracions que ahir va fer Oriol Pujol, que va afirmar que “pràcticament” no hi havia diners per pagar la nòmina dels treballadors públics– i desconfiança "enfrontant projectes empresarials". El portaveu parlamentari del PSC ha afirmat que donarà suport al Govern per a l'aplicació del crèdit extraordinari necessari en situació de pròrroga de pressupsotos si explica "per a què el faran servir".

Sobre els traspassos pendents que Mas exigirà en la seva trobada dilluns que ve amb José Luis Rodríguez Zapatero, el portaveu socialista també ha recordat que, a data d’avui, hi ha “menys traspassos pendents de l’Estatut del 2006 dels que hi havia pendents al 2003 de l’Estatut del 1979”. “L’acumulació d’incompliments i relliscades no és un bon principi ni auguri”, ha etzibat Nadal.

Nadal també ha lamentat que el Govern es dediqui a “inventar conflictes per després resoldre’ls” i ha anunciat que el PSC està en contra del tancament de serveis hospitalaris que ha anunciat el conseller de Salut, Boi Ruiz, perquè hi ha “altres camins per aconseguir l’estalvi”.

stats