Política 30/06/2018

Jordi Cuixart convida Iceta a visitar-lo a la presó i recalca que l'acostament de presos "no és una concessió"

El líder d'Òmnium demana "diàleg" en una carta a 'El Periódico' i insisteix que la llibertat "no és una moneda de canvi"

Ara
1 min
Jordi Cuixart: “L’independentisme comet  un greu error quan creu  que és l’eix central”

BarcelonaEl líder d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, va escriure dijous una carta des de la presó de Soto del Real que 'El Periódico' publica avui, en què convida el líder del PSC Miquel Iceta a trobar-se a la presó. "Seria un plaer mantenir una conversa sincera", assegura Cuixart, que ressalta la petició del socialista de demanar la llibertat provisional dels presos, i insisteix que l'acostament dels presos "simplement és complir la llei" i no "una concessió". "La nostra llibertat no és una moneda de canvi", sentencia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'escrit, Cuixart fa un repàs de les visites que ha rebut en els últims dies com a exemple del "diàleg" que considera necessari per superar el conflicte a Catalunya. Agraeix a Pablo Iglesias "la defensa del dret a l'autodeterminació" i recorda la visita del tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Asens. "Alguns dirigents polítics a l'estat espanyol entenen la llibertat d'expressió com una concessió més que com un dret", lamenta.

stats