Política 06/02/2015

Jordi Martí serà el portaveu de MES

El consell polític de la nova formació ha designat els 18 càrrecs directius

Ara
1 min
Jordi Martí serà el portaveu de MES

BarcelonaEl consell polític de Moviment d'Esquerres (MES) reunit aquesta tarda ha aprovat la creació de vuit àrees d'organització de la formació, coordinades per 18 persones. L'objectiu que es marquen és facilitar la composició de majories que comportin el major nombre possible de governs d'esquerres als municipis de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap visible del partit serà Jordi Martí, que n'és el portaveu i el responsable de l'àrea de Comunicació, un àmbit que també estarà comptarà amb Dani Novo (comunicació externa) i Imma Ranera (comunicació interna). Pere Almeda serà el responsable d'organització política.

L'àrea d'organització estarà coordinada per Manel Nadal, i estarà subdividida amb Carles Blasco (gerència i tresoreria), Max Vives (secretaria jurídica) i Carles Manjón (logística).

Com era previsible, Magda Casamitjana serà la responsable de Coordinació territorial, que tindrà representants per territoris: Manel Monlleó (Barcelona), Jordina Freixenet (Lleida), Robert Benaiges (Camp de Tarragona i Ebre).

L'àrea de Projectes i programa queda en mans de Pia Bosch, i l'àmbit de Programes electorals el dirigiran Josep Burgaya i Ferran Vilasenyor. Jordi Angusto coordinarà la sectorial de Política europea. En els propers dies es fixaran uns representants pels àmbits d'Estratègia i anàlisi i pel projecte Catalunya, xarxa de ciutats.

MES neix de la fusió de Nova Esquerra Catalana i Moviment Catalunya.

stats