Política 17/10/2018

Jordi Puigneró i Meritxell Batet es reuniran dijous a Madrid

La trobada entre el conseller i la ministra serà a les 12 del migdia

Ara
1 min
Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals.

BarcelonaEl conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, es reunirà aquest dijous amb la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, a Madrid. La trobada serà a la seu del ministeri que dirigeix Batet a les 12 del migdia. Segons un comunicat del departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, en la reunió s'abordaran "temes pendents en matèria d’administració pública i d’àmbit territorial".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La trobada s'emmarca en els contactes que la Generalitat i el govern espanyol mantenen des que Pedro Sánchez va entrar a la Moncloa. Tot i que les relacions s'han "refredat" en els últims dies, segons va dir la setmana passada en roda de premsa la portaveu del Govern, Elsa Artadi, continuen les trobades entre els dos executius.

Diversos consellers de la Generalitat han mantingut reunions amb ministres del govern espanyol. És el cas del vicepresident del Govern, Pere Aragonès, que es va reunir amb la vicepresidenta de l'executiu espanyol, Carmen Calvo, aquest estiu, i també del conseller d'Exteriors, Ernest Maragall, i el ministre d'aquesta àrea, Josep Borrell.

stats