Jordi Pujol: "Jo no tinc comptes a Liechtenstein, ni els he tingut mai"

L'expresident ho ha negat a Telecinco l'endemà que es fes públic que un jutge d'aquest país li ha obert una investigació per blanqueig de capitals

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol (CiU) ha negat aquest dimecres que tingui comptes a Liechtenstein, ni actualment ni en el passat, un dia després de transcendir que un jutge d'aquest país li ha obert una investigació per blanqueig de capitals.

"No tinc comptes a Liechtenstein, ni els he tingut mai. I no els diré res més", ha respost aquest matí Jordi Pujol a les càmeres de Telecinco, a les portes de casa seva, al carrer General Mitre de Barcelona.

L'expresident català s'ha referit així a l'ofici que la Interpol ha remès al jutjat de Barcelona que investiga l'origen de la seva fortuna oculta, que revela que un jutge de Liechtenstein ha obert una causa contra Jordi Pujol per blanqueig de capitals.

A través de la Interpol, el jutge de Liechtenstein Michael Jehle demana a la justícia espanyola informació sobre els antecedents penals de Jordi Pujol i les causes que tingui obertes a Espanya, amb la finalitat de preparar una sol·licitud de comissió rogatòria relacionada amb la causa de blanqueig.

Més continguts de