POLÍTICA
Política 26/09/2011

Jordi Fernández acusa CiU de ser culpable dels 16 últims mesos "agònics" del govern Zapatero

El candidat del PP català a les eleccions espanyoles creu que Duran ha sostingut l'executiu socialista per motius "electoralistes"

Oriol March
1 min

BarcelonaJordi Fernández Díaz, cap de llista del PP català a les eleccions espanyoles del 20-N, ha encetat la precampanya electoral carregant contra CiU per haver sostingut "l'agonia del govern de Zapatero" per motius "electoralistes". Fernández Díaz s'ha referit d'aquesta manera al fet que els nacionalistes permetessin l'aprovació al Congrés del reial decret que donava llum verda a les retallades socials que el president socialista va anunciar el passat 12 de maig de 2010. "Convé recordar que CiU no va tombar aquest decret per evitar que Zapatero convoqués eleccions i que aquestes coincidissin amb les catalanes del 28-N", ha etzibat el candidat del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta dels populars catalans, Alicia Sánchez-Camacho, també ha carregat contra el candidat de CiU, Josep A. Duran i Lleida, a qui ha identificat, sense anomenar-lo, amb el "lobisme" que "ara no necessita Espanya per sortir de la crisi econòmica".

stats