CONSEQÜÈNCIES DEL 28-N

Moviments al PSC després de la patacada

Hereu: “El PSC s'ha de posar ara darrera dels alcaldes”

“Artur Mas ja és el meu president”, diu l'alcalde de Barcelona en una entrevista a l'ARA. Reivindica que el resultat dels socialistes a nivell nacional no té perquè reproduir-se a les eleccions municipals perquè el “plantejament del PSC de Barcelona és diferent del plantejament que el partit ha fet a Catalunya”

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, defensa en una entrevista a l'edició en paper de l'ARA que el PSC ara ha de posar-se darrera els alcaldes: “El PSC s'ha de posar al darrera dels que ara hem d'afrontar les eleccions municipals”. La derrota del PSC de José Montilla a les eleccions nacionals del 28-Nha fet aflorar un debat candent a les files socialistes, però els líders municipals del partit reclamen que el debat es condueixi amb seny perquè no els afecti de cara a les eleccions municipals de la primavera de 2011. Opina que després de la patacada, el PSC s'ho ha de “fer mirar”: “No som ni volem ser el partit del 18%”.

Hereu assegura que Artur Mas ja és el seu president de Catalunya i que no es poden reproduir “vells esquemes” de confrontació entre institucions governades pel PSC i CiU. Podeu llegir l'entrevista sencera a l'edició en paper de l'ARA d'avui diumenge 5 de desembre.

Més continguts de