ELECCIONS PRIMÀRIES
Política 18/01/2011

Hereu reconeix que Montilla li va dir que dins del PSC alguns el posaven en dubte

Sobre l'enquesta que dóna aventatge a Tura, considera que "si la democràcia és només demoscòpia, aleshores perd la dimensió de la gent que té creences"

Laia Altarriba
1 min
Jordi Hereu als Matins de TV3

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha reconegut que fa mesos que havia llegit articles de persones del seu partit que el qüestionaven com a candidat a les eleccions municipals, però que va ser José Montilla qui li ho va dir clarament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entrevistat aquest matí per Josep Cuní a Els matins de TV3, Hereu ha explicat que "fa mesos que havia anat llegint i havia intuït alguna cosa" i que finalment "algú" li va parlar "amb molta sinceritat i a la cara". Cuní ha preguntat si aquesta persona va ser José Montilla i Hereu ha respost que sí, i ha explicat que va ser després de les darreres eleccions autonòmiques.

Preguntat sobre la incomoditat de trobar-se amb enquestes com la d'ahir dilluns de La Vanguardia, que donava millor resultat a Tura que a ell, Hereu ha respost que "si la democràcia és només demoscòpia, aleshores perd la dimensió de la gent que té creences", i s'ha posat com a exemple d'algú que sempre es mou "per conviccions".

Josep Cuní ha apuntat que el PSC està fent viure un viacrucis a Hereu, però l'alcalde ha respost que no creu que estigui en un viacrucis, sinó que disfruta: "Jo estic defensant un projecte i disfruto, perquè per mi és un plaer i un honor ser l'alcalde de Barcelona".

stats