PRIMÀRIES AL PSC
Política 16/02/2011

Hereu demana una mobilització final en un acte a El Molino perquè "la festa està a mig fer"

L'alcalde reuneix al teatre renovat del Paral·lel militants i simpatitzants que li són fidels en les primàries

Albert Balanzà
1 min
Jordi Hereu en l'acte central de la seva campanya de les primàries, al Molino / MANOLO GARCÍA

BarcelonaJordi Hereu ha congregat a la platea del renovat Molino els militants i simpatitzants que li són fidels en el procés de primàries del PSC per demanar una mobilització final als seus i per celebrar el que ha definit com "una festa a mig camí" del resultat que pot obtenir dissabte que ve davant de Montserrat Tura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat i alcalde de Barcelona ha compartit cartell mediàtic amb la retransmissió de l'Arsenal-Barça en pantalla gegant a l'escenari del teatre del Paral·lel i precisament s'ha mostrat molt orgullós de compartir espai per una nit amb els seus "al nou-vell Paral·lel de Barcelona". Justament ahir l'alcalde va presentar la futura reforma urbanística de l'avinguda i la imminent adquisició del teatre Arnau a través d'una opció de compra que encara no s'ha executat.

Entre les cares que s'han deixat veure en l'acte de suport a Hereu, on s'hi ha passat el vídeo a ritme de rumba que ja es va veure a la Nau Ivanow, hi havia el cooperant i militant socialista Roque Pascual i l'exvedet del Molino Merche Mar. L'exvedet, en la seva intervenció, ha destacat que Hereu "sempre ha defensat el Paral·lel" i "no és un home de despatx sinó de carrer, encara que alguna vegada li hagin pegat".

stats