Política 05/03/2014

Jordi Martí demana al PSC reaccionar davant les baixes dels militants i deixar d'”aplaudir”

El líder socialista ha advertit que el seu partit no tornarà a ser majoritari si no recupera sensibilitats que han marxat

Europa Press
1 min
El president del grup municipal socialista, Jordi Martí (en una imatge d'arxiu), va defensar ahir un conjunt de propostes per combatre la desigualat als barris.

BarcelonaEl líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha demanat aquest dimecres a la direcció del partit que lidera Pere Navarro que reaccioni davant les baixes dels militants i exdirigents de la formació que estan tenint lloc en els últims mesos. "La direcció del PSC s'equivoca reaccionant com reacciona cada vegada que s'envà algú perquè sembla que aplaudeixin. Al PSC el que falta és gent", ha sentenciat en roda de premsa el precandidat socialista a les primàries del partit a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Martí ha advertit que el partit socialista no tornarà a ser majoritari si no recupera sensibilitats que se n'han anat del partit: "Cada vegada que marxa algú, el que hem de fer és pensar com ho fem per tornar a convidar-lo a participar el partit a ell i al que representa". Ha assegurat que el que ha de fer el PSC és recuperar als militants que han abandonat la formació, tant els que tenen "noms i cognoms més coneguts com els anònims". Ha afegit que si el PSC expulsa als tres diputats díscols, el partit abandonarà la carrera de les primàries ja que no podrà demanar el vot dels ciutadans per un partit "que expulsa als que pensen" com ell.

stats