PLE DEL PARLAMENT
Política 23/05/2012

Mas, a ICV-EUiA: "No han passat per enlloc que no hagin deixat un camp de mines per explotar"

Miralles afirma que el Govern"ha fracassat", però el president li recorda que Andalusia, amb IU a l'executiu, també ha hagut de retallar salaris públics

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha carregat contra el grup d'ICV-EUiA durant el ple d'aquest dimecres al matí en afirmar que “no han passat per enlloc que no hagin deixat un camp de mines per explotar”. Mas ha respost al diputat d'EUiA, Jordi Miralles, que li havia retret que “ha fracassat”, i ha reclamat “que entrin nous aires d'Europa” a través de polítiques d'incentius econòmics a Catalunya. “Com en el futbol, vivim un canvi de cicle”, ha assegurat Miralles, que ha afegit: “La gent l'apunta a vostè [...] que ha fet trontollar el model social i les empreses”, arran de la retallada del dèficit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas, per la seva banda, li ha assegurat que podria referir-se contínuament a l'herència rebuda del tripartit, ha defensat que “reduir 2.000 milions no és fàcil” i ha recordat que Andalusia, amb el nou executiu del PSOE i IU, ha hagut de retallar salaris als empleats públics, com ICV-EUiA li retreu que va fer al Govern.

stats