CRISI AL PSC
Política 08/04/2014

Portabella obre les portes d'ERC a Jordi Martí

L'expresident del grup municipal del PSC a Barcelona havia afirmat a Rac1 que li costaria dir que 'no' a anar a les llistes dels republicans

R.t.
1 min

BarcelonaEl líder d'ERC a l'ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha obert la porta del seu partit aquest dimarts a l'expresident del grup municipal del PSC i excandidat crític a liderar de nou la llista, Jordi Martí. El ja exregidor, que ha destacat per defensar el dret a decidir i s'ha mostrat obert a votar a favor de la independència, va dimitir dilluns del càrrec i va abandonar l'acta després que Jaume Collboni fos designat com a cap de llista socialista per a les municipals del 2015.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, aquest dimarts Martí ha afirmat en declaracions a Rac1 que el seu compromís amb Barcelona "és més ferm que mai" i no s'ha volgut "tancar cap porta". Així, ha afirmat que no pensa en entrar a ERC, tot i que s'ha mostrat disposat a fer-ho en un futur: "No li negaré que, si aquesta oportunitat hi és en el futur, no sé com ni de quina manera, probablement em serà molt difícil dir-hi que no".

Davant d'això, Portabella ha respost des del seu compte de twitter que, si decidís fer el pas, seria benvingut a les llistes dels republicans. "Jordi Martí, els polítics dignes i humanistes, de conviccions municipalistes i sobiranistes com tu, sempre seran benvinguts a ERC-Barcelona", ha piulat el dirigent d'ERC i líder de la coalició Unitat per Barcelona.

stats