Publicitat
Publicitat

ALIANÇA INDEPENDENTISTA

Portabella promet a Laporta un lloc "important" a la llista si es suma a la seva coalició

El líder d'ERC a Barcelona assegura que el diputat de SI tindria "garantida" la presència a l'Ajuntament de Barcelona

El líder d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ha afirmat que si Joan Laporta se suma amb Democràcia Catalana a la seva coalició "tindrà garantida" una bona posició a la llista que li asseguri la presència a l'Ajuntament de Barcelona. Portabella ha admès que s'ha trobat diverses vegades amb Laporta, amb qui comparteix la voluntat de "sumar" de cara a les eleccions municipals.

El dirigent republicà, que ha assegurat que està a l'expectativa de la decisió que prengui Solidaritat avui, ha afirmat que detecten dues posicions dins de SI. Per una banda, la que encapçala l'expresident blaugrana, que és la "d'enfortir i sumar en un tercer espai per assolir el millor resultat". I, per l'altra, hi ha un sector que "posa pals a les rodes a una candidatura conjunta". "Nosaltres compartim les tesis de Laporta", ha dit Portabella.

Sobre la condició que posa Solidaritat per la Independència per pactar amb ERC o RCat i que passa per exigir que Portabella no sigui el candidat, el líder republicà municipal ha destacat que va oferir “des del principi” la celebració de primàries, malgrat que ERC va aconseguir 53.000 vots a Barcelona a les eleccions del 28-N i SI en va obtenir 20.000.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT