EL DEBAT INTERN A ERC
Política 10/12/2010

Portabella vol incorporar a socialistes desencantats a la seva aliança municipal

El dirigent municipal d'ERC reconeix que ha parlat ja amb representants de l'ala catalanista del PSC

Redacció
1 min
Jordi Portabella, president del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona.

BarcelonaEl president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha assegurat que la seva proposta de confeccionar una gran aliança multipartit de cara a les eleccions municipals també compta amb socialistes desencantats. Portabella afirma que la seva crida no només va adreçada a Solidaritat Catalana, sinó que també a representants de l'ala catalanista del PSC, amb alguns dels quals reconeix haver parlat en les darreres 24 hores.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hem de fer un tercer espai ubicat entre l'esquerra nacional i la sobiranista, que neix en forma de taca d'oli, que s'ha d'enfortir de gent que ara està al partit socialista i que no acaba de trobar el seu encaix dins del PSC-PSOE com en persones netament independentistes", ha argumentat Portabella en una entrevista a Com Ràdio.

Sobre el debat obert a ERC a arrel dels resultats electorals del 28-N, el dirigent republicà ha demanat a la direcció del partit que hi hagi un procés de reflexió intern "sense lluites caïnites". També ha assegurat que no hi haurà "cap sorpresa" quan Joan Puigcercós se sotmeti a la confiança dels militants.

stats