Ara Mateix

Jordi Pujol va notificar a Andbank que els fons ocults eren seus, segons El Español

L'Audiència Nacional disposa d'un document manuscrit de Jordi Pujol del 2001 en què exposava a Andbank que el fons que gestionava el seu primogènit, Jordi Pujol Ferrussola, era en realitat seu. Així ho afirma El Español, que assegura que aquesta prova forma part de la comissió rogatòria remesa per les autoritats andorranes al jutge i en la qual l'expresident també detallaria que, en cas de faltar, els diners passessin a mans de la seva dona, Marta Ferrusola.

Fins ara, però, Jordi Pujol havia dit que els fons provenien del seu pare, Florenci, que mai havien estat al seu nom i que els havia gestionat sempre el seu primogènit. En un altre document del 2000, Jordi Pujol Ferrusola hauria comunicat igualment al banc que el fons al seu nom era en realitat del seu pare, l'expresident català.

Segons la defensa, aquests documents haurien tingut com a objectiu evitar que la dona de la qual el primogènit s'estava separant, Mercè Gironès, conegués l'existència d'aquests diners i en reclamés una part.

Més continguts de