ELECCIONS 25-N
Política 17/11/2012

Jordi Pujol també es querellarà contra 'El Mundo' per les informacions publicades sobre corrupció

Jordi Turull, dirigent de CiU, compara la situació actual amb l'afusellament de Lluís Companys

Oriol March
1 min

GranollersJordi Pujol, expresident de la Generalitat, també es querellarà contra el diari 'El Mundo' per les informacions aparegudes que el vinculen amb una trama corrupta. "Hi ha il·legalitat i mentida", ha denunciat Pujol, visiblement enfadat en un discurs que ha promès que seria "breu", però que s'ha acabat allargant més de vint minuts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol ha recordat el cas Banca Catalana dels anys vuitanta, del qual va ser el principal esquitxat. "Si ens ataquen d'aquesta manera, és que CiU i Catalunya van bé", ha clamat l'expresident de la Generalitat. "Que callin els destructors", ha reiterat Pujol.

El president fundador de CDC −un partit que avui fa 38 anys− ha vaticinat que CiU "tornarà a guanyar les eleccions" a pesar de les acusacions de corrupció i ha acusat Espanya de "fer servir l'aparell de l'estat per frenar les aspiracions catalanes".

Turull i Companys

El portaveu de CiU aquesta legislatura, Jordi Turull, ha assegurat que les institucions espanyoles "abans afusellaven presidents i ara els volen destruir democràticament", i ha considerat que això li produeix "pena i fàstic". "Ara estem al 200% amb Artur Mas", ha clamat al mateix temps que ha demanat la independència de Catalunya.

stats