Política 07/09/2014

Jordi Pujol compareixerà la setmana del 22 i admetrà preguntes

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ho ha anunciat en una entrevista a TV3 en què ha explicat que ha parlat amb l'expresident, que "té moltes ganes de parlar"

Ara
1 min

BarcelonaL'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, compareixerà la mateixa setmana del 22 de setembre i acceptarà les preguntes dels portaveus en la comissió d'afers institucionals, segons ha anunciat la presidenta del Parlament, Núria de Gispert en una entrevista a TV3. D'aquesta manera, la cambra ha acceptat la condició que va posar Pujol, en el sentit que està disposat a comparèixer sempre que sigui després de la Diada, del debat de política general i de l'aprovació de la llei de consultes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat De Gispert, l'expresident té "moltes ganes d'explicar-se", i acceptarà preguntes. La presidenta del Parlament ha assegurat que ha parlat amb Pujol, que ha confirmat la voluntat de comparèixer la setmana del 22 i desmentir que no pensi respondre preguntes, com havien apuntat inicialment algunes informacions. "És conscient que li faran preguntes, i té moltes ganes de parlar", ha assegurat la presidenta. De fet, el mateix Pujol va declarar a la premsa que té "més coses a dir" més enllà de la carta de confessió de l'evasió fiscal.

Comissió d'investigació

De Gispert també ha donat per fet que la comissió d'investigació tirarà endavant després que el PP anunciés que votarà la proposta dels grups de l'esquerra parlamentària. La votació de la comissió, però, haurà d'esperar fins més enllà del setembre, perquè no hi haurà ple ordinari fins la primera setmana d'octubre.

stats