MOBILITZACIÓ A LA MERIDIANA
Política 29/08/2015

Sànchez manté la crida a inscriure's a la Via Lliure per donar al món "una imatge inequívoca d'unitat i d'il·lusió"

Unes 300 persones han participat a Ceret en un dels actes centrals de la campanya d'estiu de l'ANC

Acn
1 min
Jordi Sànchez, en l'acte de l'ANC a Ceret / ACN

CeretEl president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, ha tornat a fer una crida a inscriure's a la Via Lliure que l'11-S recorrerà l'avinguda Meridiana de Barcelona per donar al món "una imatge inequívoca d'unitat i d'il·lusió". Ho ha fet des de Ceret, a la Catalunya Nord, on aquest dissabte s'ha celebrat un dels actes centrals de la campanya d'estiu de l'ANC. La trobada ha aplegat unes 300 persones, que han pogut gaudir d'un parell de conferències i d'una cercavila. L'acte central ha comptat amb el pintor Miquel Arnaudies, qui ha demanat la implicació dels ciutadans nord-catalans, ja que, segons ell, "amb una República Catalana al sud tots hi guanyarem".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La jornada organitzada per l'ANC ha servit per reflexionar sobre la democràcia i ha comptat amb la presència de l'exalcalde d'Elna Nicolás García, que ha defensat el caràcter plebiscitari de les pròximes eleccions i ha demanat que "la voluntat de les urnes i del carrer sigui respectada i no ofegada".

Els actes han començat de bon matí amb un parell de conferències al cinema de Ceret i la inauguració d'una exposició a l'Ajuntament. A la tarda, una cercavila ha precedit l'acte polític que ha comptat amb la presència del pintor Miquel Arnaudies, l'exbatlle d'Elna Nicolás García i el president de l'Assemblea Nacional, Jordi Sànchez.

stats