Política 16/07/2015

Jordi Sànchez: "L'aposta per Raül Romeva no és un acte d'agressió a cap formació política"

El president de l'ANC recorda que l'exeurodiputat fa temps que no milita a ICV i diu que la seva elecció com a cap de la llista unitària és "un acte de transversalitat per sumar" sensibilitats

Marc Toro
1 min
Els candidats a la presidència al Barça, amb Sànchez i Casals / M.T.

BarcelonaEl president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha deixat clar aquest dijous que l'aposta per Raül Romeva com a cap de la llista unitària per al 27-S "no és un acte d'agressió a cap formació política". Després de recordar que Romeva ja no milita a ICV, ha volgut destacar que la seva elecció per encapçalar la candidatura de la societat civil "és un acte de transversalitat per sumar" sensibilitats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Sànchez, que ha participat a l'acte de signatura del Compromís de País amb els quatre candidats a la presidència del Barça, l'exeurodiputat aporta a la racionalitat, coneixement d'Europa i sensibilitat per temes socials que necessita el procés. "Això ens dóna la imatge que la gent volia: sentir-se còmode amb unes figures i persones que aposten pel dret a decidir, pel plebiscit el 27-S i per la creació d'un estat, perquè volen un país més just, un país millor", ha conclòs.

stats