PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR
Política 26/06/2013

CiU, sobre el Pacte Nacional: "S'ha constatat que aquest procés supera la dinàmica dels partits"

"Ha estat un acte de cohesió", ha assegurat a la sortida de la reunió el president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull

O. March / R. Tugas
1 min

Barcelona"S'ha constatat que aquest procés supera la dinàmica dels partits". Aquesta ha estat la valoració del president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, a la sortida de la reunió constituent del Pacte Nacional pel Dret a Decidir que s'ha celebrat aquest dimecres al Parlament. "Ha estat un acte de cohesió. Cal veure la pluralitat com una riquesa, no com un problema", ha reflexionat Turull, que ha comparegut amb Toni Font, vicesecretari general d'Unió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Sortim molt satisfets. No hi ha res millor que començar bé les coses perquè acabin bé. Hem de ser dignes del mandat del poble de Catalunya, perquè la història ens jutjarà", ha assenyalat Turull.

ERC i CUP declinen fer declaracions

ERC i CUP, els partits que juntament amb CiU i ICV-EUiA han format part de la reunió constituent del Pacte Nacional, han declinat fer declaracions a la sortida de la trobada argumentant que avui tocava cedir el protagonisme a les entitats.

stats