CORRUPCIÓ
Política 05/02/2015

Turull (CiU) preveu que mitjans de l'Estat usaran la compareixença de Mas per carregar contra el procés

El dirigent nacionalista lamenta a 'Els matins' que la comissió d'investigació sobre el frau fiscal "s'està recreant més en el problema que concentrant-se en les solucions"

Ara
1 min
El president parlamentari de CiU, Jordi Turull, a TV3

BarcelonaEl president del grup de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha lamentat aquest dijous a 'Els matins' de TV3 que la comissió d'investigació sobre el frau fiscal "s'està recreant més en el problema que concentrant-se en les solucions" i que "no es vol arribar fins al fons del tema". "Es va muntar un escàndol per vetar uns compareixents, i ara David Fernàndez, junt amb altres partits, fan una proposta perquè alguns dels que eren tan importants no vinguin", s'ha exclamat el dirigent nacionalista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, Turull veu "més interès de desgast mediàtic cap a CiU i Mas que allò que demana la gent, que és saber què s'ha de fer per evitar que hi hagi corrupció i frau fiscal". Així, ha fet una previsió sobre com anirà la compareixença del president de la Generalitat dilluns en comissió: "El president Mas anirà a explicar, i altres ja portaran la intervenció preparada i diran 'no ha aclarit res'".

Igualment, ha negat que hi hagués "cap compromís perquè Mas comparegués a la comissió d'afers institucionals", com assegurava ERC. Així, ha justificat l'enuig amb els republicans quan van forçar la compareixença a la comissió d'investigació perquè preveu que hi haurà mitjans de l'Estat preparats "posar en tela de judici el president Mas i el procés". "Alguns converteixen la comissió d'investigació i el ple del Parlament en un plató de televisió d'assetjament al que representa el procés", ha denunciat.

stats