Política 26/05/2015

Jorge Fernández Díaz diu que la corrupció ha passat factura al PP perquè el seu electorat és "molt exigent"

"És evident que hem perdut vots respecte al 2011 però també hem guanyat les eleccions", ha dit el ministre de l'Interior

Efe
1 min
Jorge Fernández Díaz

MadridEl ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha admès, com aquest dilluns va fer Rajoy, que els casos de corrupció han passat factura al PP a les eleccions municipals i autonòmiques. Segons Fernández Díaz, tot i haver adoptat mesures per acabar amb els casos que esquitxen els populars, l'electorat del seu partit "és molt exigent".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de visitar el Centre de Coordinació de Vigilància Marítima de Costes i Fronteres amb el seu homòleg maurità, Mohammad Ould Ahmed, el titular de l'Interior s'ha referit en declaracions als periodistes als resultats dels comicis celebrats diumenge. "És evident que hem perdut vots respecte al 2011 però també hem guanyat les eleccions", ha matisat Fernández Díaz, abans de recordar que el PP ha obtingut en les municipals una mica més del 27% dels vots mentre que el PSOE n'ha aconseguit el 25% i que en les 13 autonomies que celebraven comicis el seu partit ha aconseguit 3,9 milions de paperetes enfront dels 3,1 milions dels socialistes.

"Tota elecció és un examen. Ens hem examinat davant els ciutadans que són els que tenen l'última paraula. Ja n'hem pres nota i continuarem treballant amb més il·lusió i convicció si és possible", ha emfatitzat el ministre.

stats