Política 29/04/2012

Jornada de concentracions arreu de l'Estat per l'educació i la sanitat públiques

La Plataforma Social en Defensa de l'Estat del Benestar i els Serveis Públics surt al carrer per criticar les retallades del govern de Rajoy en aquests dos camps

Efe
1 min

MadridCiutadans de tot l'Estat es manifestaran aquest diumenge convocats per la Plataforma Social en Defensa de l'Estat de Benestar i els Serveis Públics i per exigir al Govern que els ajustos econòmics derivats de la crisi no es traslladin a serveis públics com la Sanitat i l'Educació. La mobilització central d'aquesta jornada se celebra a Madrid a amb un recorregut previst des de la plaça de Neptú fins a la Puerta del Sol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les protestes porten per lema "amb la Sanitat i l'Educació no no s'hi juga" i critiquen les mesures urgents aprovades per l'Executiu, a través de dos decrets, per estalviar en aquests àmbits uns 10.000 milions d'euros.

La plataforma convocant està integrada per mig centenar d'organitzacions socials, entre elles pels sindicats UGT i CCOO, que pretenen que les actuacions per sortir de la crisi econòmica no es basin en retallar la despesa social mitjançant la reducció de les prestacions.

stats